Ve sbírce pro Natálku se vybralo 200 tisíc korun

8. duben 2021

Sbírka Konta Bariéry pro rodiny autistických dětí skončila, protože se pro rodinu Natálky podařilo vybrat neuvěřitelných 200 tisíc korun. Moc vám všem děkujeme!

Konto Bariéry ale stále podporuje lidi, kteří se potýkají se zdravotním postižením, následky nemoci či úrazu. Stále častěji se na něj obracejí také rodiny autistů.

Nadace jim přispívá na osobní asistence, odlehčující péči, rehabilitace, nejrůznější pomůcky a další nezbytnosti. Chcete-li také pomoci těm, jež „zaklel“ autismus, pošlete libovolnou částku na transparentní účet Konta Bariéry: 17111444/5500, variabilní symbol 999.

Čtěte také

Vrátit se ale můžete i k našemu seriálu Lucie Korcové s názvem V jiném světě, kde je i příběh 13leté Natálky, která do pěti let nemluvila a pak spustila, ale anglicky. Bojuje s těžkým autismem, v noci nespí a už tři roky neopustila byt. 

Celý čtvrtek 1. dubna jsme ale kromě reportáže o Natálce vysílali i další pořady a rozhovory, třeba Interview Plus (po 11.33) s ředitelkou Konta Bariéry Boženou Jirků a mnoho dalších pořadů. 

Děkujeme!

autor: Zuzana Netolická
Spustit audio

Související