Vyzyvatelé: Zvrátí hradečtí studenti předchozí prohru?

14. duben 2017
Vyzyvatelé

V Hradci Králové jsme natáčeli, stejně jako v dalších univerzitních městech, hned dva díly nového pořadu Vyzyvatelé. První kolo ovládli vyučujících. Opakuje se tak situace, která nastala na Masarykově univerzitě v Brně. Zde ovšem studenti v dalším boji skóre srovnali na 1:1. Jak dopadnou studenti Univerzity Hradec Králové?

Tentokrát se utkali studenti a vyučující oborů informatika a politologie – docent Vladimír Bureš se svými studenty Andreou Vokálovou a Vladimírem Maliniakem za informatiku, studenti politologie Tomáš Tázlar a Matyáš Strnad vyzvali svého vyučujícího Stanislava Myšičku.

Oba studenti politologie výzvy milují. Loni se vydali jako nesportovci na kole do italských Benátek. Pomohla jim tato cesta nějak při přípravě na Vyzyvatele?

Druhý díl Vyzyvatelů se natáčel opět v uvolněném prostředí oblíbeného místa pro setkávání a kulturu – v Náplavce. Po skončení soutěžního mozkového klání jsme pro všechny přítomné připravili společně s Rádiem Wave DJ´s party. Všechny rozproudila Mary C.

Kdo si odnese z natáčení kromě dobrého pocitu také čtečku Kindle společnosti Amazon, partnera projektu? Dokázali studenti proměnit svoji šanci a vyrovnat skóre? A co to je Turingova cena? Poslouchejte v sobotu 15. dubna od 9:33 na Plusu.

autor: Silvie Ulrichová
Spustit audio