Pozvánka na červnové setkání členů Klubu a posluchačů Plusu s tvůrci pořadů

7. červen 2019

Vážení členové Klubu rozhlasové analytické publicistiky a příznivci vysílání Českého rozhlasu Plus, srdečně vás zveme na veřejné setkání posluchačů s tvůrci vybraných pořadů.

Setkání se uskuteční v sobotu 15. června 2019 od 14 hodin v Galerii Vinohradská 12. Setkání je přístupné všem posluchačům, není podmíněné současným ani budoucím vstupem do Klubu.

Hlavním bodem bude prezentace písemné reflexe vybraných pořadů Českého rozhlasu Plus, se kterou budou seznámeni pozvaní rozhlasoví tvůrci vybraných pořadů i všichni přítomní. Jednotliví členové Klubu – zároveň autoři reflexí – vystoupí s krátkými prezentacemi o pořadech Radiokniha, Pro a proti, Jak to bylo doopravdy, Příběhy 20. století, Vertikála, On-line Plus a Osobnost Plus.

Prezentace budou sloužit nejen k představení autorských názorů na jednotlivé pořady, ale především jako odrazový můstek k dialogu mezi posluchači a přítomnými rozhlasovými pracovníky. Těšit se můžete případně i na úvodního rozhlasového hosta.

Přijďte se i vy seznámit s děním v Klubu, s děním v rozhlase a využijte možnosti vyjádřit své názory a případně diskutovat s rozhlasovými tvůrci.

Za členy Klubu vše dobré přejí a srdečně zvou

Kateřina Adámková, Roman Elner, Filip Musil, Jiří Kalibera, Libor Pátý a David Klíma (koordinátor)

Zájemci o dění a členství v Klubu se více dozví zde

autor: Roman Elner
Spustit audio

Více o tématu