Host Studia Leonardo: Petr Cuhra ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze

Jak se měří a hlídá kvalita potravin? na co si máme dát jako zákazníci konkrétněpozor a jak se můžeme bránit? Jsou nějaké dlouhodobé trendy v kvalitě potravin a jak se na tom projevuje tlak na co nejnižší cenu? Moderuje Michael Rozsypal.
Jak se vlastně vůbec měří a hlídá kvalita potravin?
O kvalitě potravin slýcháme dnes a denně. Jenže - na co si máme dát jako zákazníci konkrétně pozor a jak se můžeme bránit? Jsou nějaké dlouhodobé trendy v kvalitě potravin a jak se na tom projevuje tlak na co nejnižší cenu? Jak se kvalita vůbec měří a hlídá? Na tyto otázky se zeptáme Ing. Petra Cuhry, ředitele Inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.