Host Studia Leonardo: Petr Cuhra ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze
27. červen 2014
Jak se vlastně vůbec měří a hlídá kvalita potravin?
O kvalitě potravin slýcháme dnes a denně. Jenže - na co si máme dát jako zákazníci konkrétně pozor a jak se můžeme bránit? Jsou nějaké dlouhodobé trendy v kvalitě potravin a jak se na tom projevuje tlak na co nejnižší cenu? Jak se kvalita vůbec měří a hlídá? Na tyto otázky se zeptáme Ing. Petra Cuhry, ředitele Inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.