Další ročník Broumovských diskusí bude o důvěře a porozumění

1. listopad 2019

V prostorách benediktinského Broumovského kláštera se 6. a 7. listopadu uskuteční v pořadí už šestý ročník tzv. Broumovských diskusí. Mediálním partnerem je i Český rozhlas Plus. 

Diskuse podle pořadatelů každoročně otevírají důležitá témata naší společnosti a jsou určena všem, kteří cítí spoluzodpovědnost za svět, ve kterém žijeme.

Čtěte také

Dosavadní ročníky se věnovaly tématům jako demokracie, mír, evropská identita, vize vzdělanosti nebo hrdinství a odvaha. Letošní ročník se bude týkat důvěry a porozumění.

„Letošními hosty budou například bývala předsedkyně Ústavního soudu Eliška Wagnerová, bývalý politik Vladimír Špidla, boromejka Angelika Pintířová nebo spisovatelka Iva Pekárková,“ zve Hana Valentová z organizačního týmu.

Jednotlivé panely budou moderovat třeba Světlana Witowská z České televize nebo Martina Mašková a Michael Rozsypal z Českého rozhlasu Plus.

Konference je určena jak pro lidi z Broumovska, tak je to podle Valentové příležitost k podzimnímu výletu i pro všechny ostatní. Více informací najdete na stránkách Broumovských diskusí.

autoři: Michael Rozsypal , jpr
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka