Alexandr Mitrofanov: Medvěděv fakticky vyhlásil Západu válku. Je třeba to brát vážně

14. červen 2024

Dnes se to bude točit kolem čtvrtečního prohlášení bývalého prezidenta Ruské federace a současného místopředsedy Bezpečnostní rady Dmitrije Medvěděva. Uvedu ho celé. Předtím si však dovolím jednu poznámku.

V Česku je rozšířen názor, že Medvěděv je bezvýznamný alkoholik. To však mohou tvrdit jen ti, kteří s ním pili. Nevím, kolik takových jedinců v Česku je. A za druhé nehledě na vztah k alkoholu vnímám jeho výroky jako hlas skutečného Putina, který ruský vládce z různých důvodů svěřuje svému šaškovi.

Čtěte také

Teď to prohlášení (jedno hrubé slovo musíte strpět, zjemňovat nelze): „Přicházejí nové americké sankce. Brzy přijdou nové evropské sankce. Měli bychom na ně reagovat? Zdá se, že ne, jejich počet se již nyní počítá na desetitisíce. Naučili jsme se s nimi žít a rozvíjet se.

Ale na druhou stranu to potřebujeme. Nejen úřady, stát, ale všichni naši lidé obecně. Všichni, kdo mají rádi naši vlast – Rusko. Vždyť oni – USA a jejich zas**ní spojenci – nám vyhlásili válku bez pravidel!

Jak na to reagovat? Už jsem o tom jednou mluvil, ale stojí za to to zopakovat.

Ať se třesou

Každý den bychom se měli snažit maximálně uškodit těm zemím, které na naši zemi a všechny naše občany uvalili tato omezení. Škodit ve všem, v čem lze škodit.

Čtěte také

Škodit jejich ekonomikám, jejich institucím a jejich vládcům. Škodit blahobytu jejich občanů. Jejich důvěře v budoucnost.

Abychom toho dosáhli, musíme i nadále hledat kritická slabá místa v jejich ekonomikách a zasáhnout je ve všech oblastech. Způsobit škody na všech místech, ochromit jejich společnosti a veřejné instituce. Najít problémy v jejich kritických technologiích a nemilosrdně je zasáhnout.

Doslova zničit jejich energetiku, průmysl, dopravu, bankovnictví a sociální služby. Strašit je bezprostředním zhroucením veškeré kritické infrastruktury.

Čtěte také

Bojí se předání našich zbraní nepřátelům západního světa? Měli bychom jim předat všechny možné zbraně kromě jaderných (zatím)!

Bojí se anarchie a exploze kriminality ve velkých městech? Musíme jim pomoci dezorganizovat jejich obecní samosprávu!

Bojí se války ve vesmíru? Pak ji dostanou také. Ať se všechno zastaví, ať se všechno pokazí, ať jde všechno k čertu!

Bojí se sociální exploze? Pojďme jim ji zařídit! Hoďme do jejich mediální sféry všechny jejich nejhorší noční děsy, využijme všechny jejich děsivé fantomové bolesti. Už nešetřete jejich psychiku! Ať se třesou ve svých útulných domovech, ať se třesou pod svými dekami.

Alexandr Mitrofanov

Křičí snad, že používáme fake news? Pojďme proměnit jejich životy v bláznivou noční můru, v níž nedokážou rozlišit divokou fikci od reality dne, pekelné zlo od rutiny života.

A žádné dodržování pravidel s tímto nepřítelem! Ať dostanou za poškozování Ruska všechno v plné výši a co nejbolestivěji! Každý se na tom může podílet!“

Tolik Dmitrij Medvěděv. K tomu jen jedno: kdo v Česku ani po tomto faktickém vyhlášení války nepochopí, že Rusko je vážně nepřítel, je buď hloupý, nebo pro nepřítele pracuje.

Autor je komentátor serveru novinky.cz

Spustit audio