Obecná pravidla soutěže o vstupenky na Konferenci Českého rozhlasu Plus

23. říjen 2019

Základní ustanovení

  1. Pořadatelem této soutěže je Český rozhlas, zřízený zákonem
    č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „pořadatel“ nebo „ČRo“).
  2. Soutěž probíhá ve dnech termínech 23. října, 30. října a 6. listopadu a jsou vyhlašována také ve vysílání Českého rozhlasu Plus.

Účast v soutěži 

  1. Soutěže se může účastnit každá fyzická osoba starší 15 let.
  2. Soutěž začíná vyhlášením moderátorem nebo odvysíláním oznámením o soutěži ve vysílání Českého rozhlasu Plus a to včetně stanovení celkového počtu výherců vstupenek na akci, specifikace výhry a sdělení emailové adresy Českého rozhlasu Plus pro zaslání e-mailu soutěžících.
  3. Soutěžící se do soutěže o jednu vstupenku na akci zapojí tak, že napíše e-mail, v němž projeví svůj zájem o konkrétní akci, uvede své jméno a příjmení a telefonní číslo a odešlou jej na uvedenou e-mailovou adresu Českého rozhlasu Plus.
  4. Soutěže se může každý soutěžící v aktuálním období zúčastnit pouze jednou.
  5. Délku trvání aktuálního období soutěže specifikuje moderátor při vyhlášení nebo při odvysílání oznámení o soutěži.

Výherce

  1. Výhercem se stává ten soutěžící, který po vyhlášení dané soutěže nejrychleji zašle e-mail na e-mailovou adresu Českého rozhlasu Plus sdělenou ve vysílání. Počet výherců a počet vstupenek na akci bude vždy předem určen při vyhlašování soutěže.

Výhry 

  1. Každý výherce získá 1 vstupenku na akci (případně jiný počet vstupenek, moderátorem specifikovaný při vyhlášení soutěže).

Vyhlášení vítězů a předání vstupenek

  1. Pořadatel se zavazuje výherce kontaktovat na e-mailové adrese nebo na telefonu, které soutěžící poskytl ČRo.
  2. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, ztrácí nárok na výhru.
  3. Výhry budou výherci předány prostřednictvím uvedené e-mailové adresy na základě předávacího protokolu.
  4. V případě, že se do 2 pracovních dnů od vyhodnocení soutěže nepodaří pořadateli výherce zkontaktovat a domluvit s ním způsob předání výhry, ztrácí tento výherce nárok na výhru a výhra propadá ve prospěch pořadatele.
  5. Pořadatel má právo přidělit výhru dalšímu soutěžícímu v pořadí.
  6. ČRo neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výher zasílaných prostřednictvím zasilatelské společnosti či jiným způsobem. ČRo zároveň neručí za technické problémy, případné nedoručení zpráv či registračních formulářů a za jakékoli problémy vzniklé v rámci přenosu zpráv elektronickými prostředky. 

Prohlášení pořadatele 

  1. Účastí v této soutěži soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.
  2. Na poskytnutí výhry není právní nárok.
  3. Finanční plnění výher není možné.
  4. Soutěž je určena posluchačům ČRo Plus. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci ČRo a osoby ve smluvním vztahu s ČRo, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.
  5. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla, soutěž přerušit, prodloužit, případně bez náhrady zrušit.

Nakládání s osobními údaji

Nestanoví-li Český rozhlas pro danou soutěž zvláštní podmínky, Český rozhlas zpracovává během soutěží jméno a příjmení, e-mailovou adresu a telefon soutěžícího a u výherců soutěže zpracovává jméno a příjmení, e-mailovou adresu a telefon. Účelem zpracování je zajištění dodržení pravidel soutěže a rozeslání cen výhercům. Právním důvodem je plnění konkludentně uzavřené smlouvy o podmínkách této soutěže mezi soutěžícím a pořadatelem a u výherců plnění právní povinností stanovených zákonem o účetnictví. Po skončení soutěže budou osobní údaje soutěžících zlikvidovány, s výjimkou osobních údajů výherců, které budou zpracovávány po dobu deseti (10) let od konce daňového období, ve kterém byla výherci předána cena, a poté budou zlikvidovány. Osobní údaje soutěžících nejsou předávány dále.  Další práva subjektů údajů a kontaktní údaje pro zajištění práv subjektů údajů jsou uvedeny zde: www.rozhlas.cz/osobni-udaje 

Spustit audio