O pořadu Vinohradská 12

Nestíháte sledovat nové události? Noviny a sociální sítě jsou plné jmen a fotek a vy nevíte proč? Zpravodajský podcast Českého rozhlasu Vinohradská 12 vysvětlí aktuální témata v souvislostech. Najdete také na našem zpravodajském webu iRozhlas.cz, v mobilní aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích.

Vinohradská 12 – poslouchejte kdykoli se to hodí vám

Zpravodajský podcast je veřejnoprávní služba pro všechny, které zajímá domácí i světové dění a chtějí kontext, podrobné informace a pochopit souvislosti. Záleží jen na vás, kdy se chcete do tématu ponořit – po cestě z práce, při běhu, ranní kávě nebo kdykoli jindy. Stačí jakýkoli počítač nebo chytrý telefon a dvacet minut pro jednu epizodu.

Podcast připravuje tým rozhlasových novinářů – dlouholetých zaměstnanců i mladých talentů – pod vedením dlouholetého redaktora Radiožurnálu Matěje Skalického.

Máte pro nás nějaký tip? Psát nám můžete na adresu vinohradska12@rozhlas.cz.

Pořad připravují

Další pořady

  • Natura

    Už nevysíláme, resp. ekologická témata vysíláme od března 2024 v pořadu Zaostřeno. 

  • Hovory

    Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti.  

  • Příběhy pokladů

    O některých víme všechno, o jiných skoro nic. Ale právě o nich a jejich výjimečných dílech jsou Příběhy pokladů.   

  • Stopy, fakta, tajemství...

    Pořad, který je vyvrcholením životního pátrání, zkušeností, hledání v archivech, vášně pro postihnutí pravdy a nacházení souvislostí hlavního protagonisty Stanislava Motla.