Máte na to!

5. prosinec 2011
Máte na to!

Ve vědomostní soutěži Máte na to! můžete každý víkend, případně v dalších dnech dle rozhodnutí provozovatele, vyhrát zajímavé ceny. Plné znění pravidel si můžete přečíst zde:

1)
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha.

2)
Soutěž je vědomostní. Je vysílána každou sobotu a neděli ve 14.10 hodin, případně v dalších dnech dle rozhodnutí provozovatele, pokud není zvláštní důvod k programové změně. Každý vysílací den jsou otázky zaměřené na téma odpovídající aktuálnímu zpravodajskému a publicistickému vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu.

3)
Soutěž začíná vyhlášením tématu soutěže a základní a hlavní ceny pro vítěze. Soutěže se účastní 2 posluchači, kteří se po výzvě moderátora jako první dovolají na telefonní číslo vyhlášené moderátorem (dále jen "soutěžící").

4)
Moderátor soutěžícím klade střídavě 6 odlišných otázek, po třech každému z nich. Časový limit pro začátek odpovědi je 5 vteřin; pokud posluchač začne odpovídat později, odpověď je neplatná a kvalifikuje se jako nesprávná.

5)
Po zodpovězení série 3 + 3 otázek moderátor sdělí, kolik otázek který ze soutěžících zodpověděl správně.

6)
Vítězem se stává soutěžící, který správně zodpověděl nejméně dvě otázky a zároveň více otázek než druhý soutěžící. V případě, že oba soutěžící zodpoví správně nejméně dvě otázky a zároveň oba zodpoví správně stejný počet otázek, stávají se vítězi oba soutěžící.

7)
Vítěz, který správně zodpověděl dvě otázky, získá základní cenu. Vítěz, který správně zodpověděl tři otázky, získá i hlavní cenu.

8)
Vítěz po soutěži nepokládá telefon a mimo vysílání sdělí režii ČRo 1 - Radiožurnálu svou adresu pro zaslání ceny.

9)
Každý posluchač se může zúčastnit soutěže jen jednou za 3 měsíce. Po dobu 3 měsíců se nemůže soutěže zúčastnit ani posluchač volající z telefonního čísla, ze kterého se soutěže účastnil jiný soutěžící. Pokud provozovatel soutěže zjistí, že soutěžící porušil toto pravidlo, má právo jej vyloučit z účasti v soutěži. Pokud porušení tohoto pravidla zjistí provozovatel až po skončení soutěže, ztrácí soutěžící nárok na vítězství i cenu v soutěži.

10)
Pokud bude během soutěže přerušeno spojení s jedním ze soutěžících (výpadek signálu apod.), je takovému soutěžícímu přiděleno 0 správných odpovědí. Zbylý soutěžící pokračuje v odpovídání na otázky.

11)
Pokud dojde k vyřazení soutěžícího chybou ČRo 1 - Radiožurnálu, soutěžící obdrží základní cenu určenou vítězi soutěže, ze které byl vyřazen.

12)
Soutěž může být přerušena, pokud ČRo 1 - Radiožurnál musí vysílat takovou nepředpokládanou zprávu, přímý vstup nebo přenos, že vzhledem k závažnosti události není možný odklad. Soutěž je v takovém případě stornována a soutěžící obdrží základní cenu určenou pro vítěze soutěže.

13)
Ceny budou vítězi předány, nebo budou odeslány na adresu, kterou sdělil provozovateli soutěže, nejpozději do 3 týdnů po skončení kola soutěže, ve kterém cenu vyhrál. Provozovatel neručí za ztráty zásilek s cenami či zpoždění způsobené poštou či jiným doručovatelem.

14)
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 - Radiožurnálu. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci Českého rozhlasu ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

15)
ČRo 1 - Radiožurnál si vyhrazuje právo změnit podmínky, pravidla a ceny v soutěži, případně soutěž odložit, přerušit, zastavit či prodloužit.

16)
Účastí v této soutěži posluchač bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na cenu. Jakékoliv vymáhání cen, soutěžních výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele.

17)
Plné znění pravidel je uloženo v kanceláři ředitele ČRo 1 - Radiožurnálu a je vystaveno na internetové adrese www.izurnal.cz v rubrice SOUTĚŽE.

1. července 2007
Jan Pokorný, šéfredaktor ČRo 1 - Radiožurnálu

autor: jap
Spustit audio

Více z pořadu