I vy na to máte!

22. červenec 2002
Máte na to!

ČRo 1 - Radiožurnál vysílá od pondělí 22. července 2002 novou vědomostní soutěž v rámci Dopoledního Radiožurnálu. Název soutěže je Máte na to!, vysílat se bude každý všední den v 10.10 hodin a nahradí tak pořad O všem - s vámi (ten se bude nadále vysílat pouze v sobotu).

Soutěž je určena vždy pro 2 posluchače-soutěžící, kterým moderátor postupně položí po třech otázkách. Pokud oba soutěžící odpoví správně na stejný počet otázek, rozhodne mezi nimi čtvrtá dvojice otázek. Kdo bude znát více správných odpovědí, získá cenu pro vítěze prvního kola soutěže. Navíc může druhý den soutěžit v druhém kole o hodnotnější cenu, v případě dalšího vítězství pak další den ve třetím kole. V dalších kolech pak získává stále hodnotnější ceny.

Každý vysílací den je tedy vysíláno 1 kolo soutěže, které je samostatně tématicky zaměřeno. Volba tématických okruhů otázek odpovídá aktuálnímu vysílání Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu.

Plné znění pravidel soutěže Máte na to! si můžete přečíst na serveru www.izurnal.cz v sekci SOUTĚŽE. Zde si také můžete prohlédnout, o které ceny aktuálně soutěžíme.

autoři: jkr , psk
Spustit audio

Více z pořadu