SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi získáte skvělý hrnec na těstoviny

28. červenec 2023

Pokud dnes 28. 7. odpovíte správně na všechny tři položené otázky, získáte sestavu nerezových hrnců na těstoviny.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu cen gastronomických, které do soutěže věnovala společnost Zátkovy vaječné těstoviny.

Zátkovy vaječné těstoviny se vyrábějí na moderních výrobních linkách z mouky umleté ve vlastním mlýně a z podestýlkových vajec (obsahují pouze vejce, která nepocházejí z klecových chovů). Společnost má dlouhou historii a tradici, těstoviny vyrábí od roku 1884, příští rok tedy oslaví už 140 let. Zakladatelem byl podnikatel Hynek Zátka z Českých Budějovic.

Vaší cenou je dnes kvalitní nerezový hrnec na těstoviny (je to vlastně sestava hrnců, která obsahuje hrnec se sendvičovým dnem a hluboký napařovací hrnec s otvory a skleněnou poklici s otvorem pro únik páry). A k tomu Vám ještě přidáme plný karton Zátkových těstovin.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu dárků od Českého atletického svazu (mimo jiné značkové sportovní tričko, kšiltovku a další dárky).

Český atletický svaz pořádá o tomto víkendu 29. a 30. července v Táboře Mistrovství České republiky. Návštěvníci uvidí zajímavé atletické souboje, které tentokrát souvisejí i s námi – běhy na 100 metrů mužů a žen jsou věnovány 100. výročí ČRo. Připravený je i bohatý doprovodný program, třeba Atletika pro děti.

K tomu Vám ještě přidáme sadu produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a celkového zdraví a je také lídrem v oblasti sportovní výživy. Máme pro Vás řadu výrobků, které reprezentují 100% přírodní produkty bez jakýchkoli chemických aditiv, které jsou vyrobené díky použití nejmodernějších technologií a velké kvalitě surovin. Navíc se tyto produkty pyšní vynikající chutí.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio