SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi nový rok s digitálním rádiem

17. únor 2022

Pokud dnes 17. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás digitální rádio pro lepší a kvalitnější poslech Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska opravdu moc pěknou cenu! Pošleme vám přenosné digitální rádio s DAB+ značky GoGEN DAB 700, které do soutěže věnoval Datart.

Čtěte také

Rádio má velký barevně podsvícený LCD displej, který nabízí možnost zobrazení doplňujících informací – můžete si tak přečíst například zprávy, dozvědět se informace o dopravní situaci či o zrovna přehrávané skladbě. Radiopřijímač disponuje i praktickou funkcí buzení; nastavit si můžete dva budíky, které lze naladit na rozhlasovou stanici. Nechybí pochopitelně ani slot na sluchátka pro ničím nerušený poslech.

Rádio GoGEN DAB 700 vám přinese skvělou zvukovou kvalitu a na první pohled zaujme svým elegantním retro designem. Prošlo certifikací Českých Radiokomunikací a získalo známku „DAB+ ověřeno“, která deklaruje, že přijímač splňuje požadavky na bezproblémový příjem digitálního rozhlasové vysílání v Česku.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Jak určitě víte z našeho vysílání, DAB+ je verze digitálního vysílání, která umožňuje šířit více programů při výrazně vyšší kvalitě zvuku, bez šumu a s doplňkovými službami. Český rozhlas šíří prostřednictvím DAB+ všechny celoplošné, digitální i regionální stanice. Můžete si tam na něm naladit nejen třeba Radiožurnál, ale i naší sesterskou stanici, digitální Radiožurnál Sport, což se vám může hodit třeba příští rok v únoru při olympijských hrách v Pekingu.

K poslechu digitálního rádia nepotřebujete internet, digitální rozhlasové vysílání se šíří z velkých vysílačů podobně jako například televizní vysílání. Digitální rádio samo naladí všechny dostupné stanice - jak ty digitální, tak ty, které vysílají na VKV.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska pěkný set dárků od Pilsner Urquell, který je dlouholetým oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Pošleme vám od nich jednak dárkový poukaz na 1.000,- Kč, který je možné použít v jakékoli dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje nebo na jejich e-shopu.

K tomu vám ještě přidáme také limitovanou edici zlatých plechovek Pilsner Urquel nebo hokejový puk od tradičního výrobce Rubena Náchod v provedení „Radiožurnál Sport“.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio