Soutěž: Za 3 správné odpovědi bezhlučná čistička vzduchu

15. březen 2024

Pokud dnes 15. 3. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte bezhlučnou čističku vzduchu Ionic-CARE.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás bezhlučnou čističku vzduchu Ionic-CARE, kterou do soutěže věnovala firma HÖGNER z Hradce Králové.

Čistička Ionic-CARE ze vzduchu spolehlivě odstraní polétavý prach, bakterie, viry, pylové alergeny, spory plísní, ale také škodliviny ze zimního vytápění a výpary z běžně používané kosmetiky a úklidových prostředků. Je vhodná do interiérů o velikosti 15-75 m2 podlahové plochy. Má tichý chod – čištění vzduchu probíhá naprosto bezhlučně, omyvatelný filtr a minimální spotřebu elektrické energie.

Čističky Ionic-CARE již od roku 2015 pravidelně vyhrávají anketu Produkt roku v České republice a staly se tak nejoblíbenějšími čističkami vzduchu na českém trhu s vysokým hodnocením od ověřených uživatelů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám tentokrát set dárků, které souvisejí s mezinárodním festivalem dokumentárních filmů Jeden svět. Máme pro Vás akreditaci na 10 filmů v rámci festivalu a balíček dárkových předmětů od pořadatelů. Akreditace můžete využít sám pro sebe nebo do kina zají s partou kolegů či přátel.

Společnost Člověk v tísni pořádá už 26. ročník tohoto festivalu; jedná se o největší festival dokumentárních filmů o lidských právech na světě. Letos proběhne od 20. března do 21. dubna po celém Česku a představí 96 celovečerních filmů a 10 snímků ve virtuální realitě. Nabídne debatní program s hosty z celého světa nebo krátké filmy pro děti. Chybět nebudou ani mezinárodně oceňované snímky uvedené na prestižních zahraničních festivalech.

Vybrané filmy budou po skončení festivalu ke zhlédnutí na platformě Jeden svět online.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio