Když jde o vteřiny 6. série

22. říjen 2021

Jen vteřiny někdy určují hranici mezi životem a smrtí. Dobře to vědí všichni, kdo slouží na urgentním příjmu v nemocnicích, kdo zasahují u dopravních nehod a železničních neštěstí nebo kdo zvednou hovor volajícího na linku 158. Právě těmto hrdinům z masa a kostí se věnuje už šestá série úspěšného reportážního seriálu. Do zákulisí práce elitních hasičů, záchranářů i vojáků opět nahlížejí reportéři Ondřej Vaňura a Martin Pařízek. Poslechněte si od pondělí do pátky vždy v 8:50.

Všechny epizody

Spustit audio

Související

  • Když jde o vteřiny při pandemii

    Jsou v první linii. Zajišťují distribuci zdravotních pomůcek, zachraňují životy a starají se o nemocné. Seriál odkrývá, jak pracují složky IZS v době nouzového stavu.

  • Když jde o vteřiny 5. série

    Do zákulisí práce elitních hasičů, záchranářů i vojáků v exkluzivních reportážích nahlížejí reportéři Ondřej Vaňura a Martin Pařízek. Poslechněte si nový seriál.

  • Když jde o vteřiny 4. série

    Už počtvrté sledují Martin Pařízek a Ondřej Vaňura skutečnou práci složek Integrovaného záchranného systému – živě a při akci.

Více o tématu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.