7× Miroslav Zikmund! Otestujte, jak dobře znáte slavného cestovatele

12. únor 2019

Miroslav Zikmund letos 14. února oslaví neuvěřitelné 100. narozeniny. V téhle republice snad neexistuje nikdo, kdo by slavného cestovatele (a polovinu nerozlučného dua Hanzelka–Zikmund) neznal. Opravdu o něm ale víte všechno? Vyzkoušejte si náš test a připomeňte si cesty i životní příběhy Miroslava Zikmunda. 

Pocta Miroslavu Zikmundovi na Radiožurnálu

Ve čtvrtek 14. února – tedy na sté narozeniny slavného cestovatele – odvysíláme živě slavnostní večer Pocta Miroslavu Zikmundovi. Přenos začne v 19:00 ze zámku Dobříš. Na našem webu navíc najdete také video a po odvysílání samozřejmě záznam akce.

Cestovatelský bude také čtvrteční host Lucie Výborné. Do studia Radiožurnálu usedne cestovatel a dokumentarista Miroslav Náplava. Poslouchejte 14. 2. od 9:00 hodin. A už teď můžete pokládat své otázky hostovi přes formulář na webu

Během večera získají CENU HANZELKY A ZIKMUNDA za Cestopis roku ty nejlepší cestopisné fotografie, cestopisy a také rozhlasová reportáž, kterou zvolili naši posluchači. Provázet budou herečka Dejvického divadla Zdeňka Žádníková-Volencová a náš moderátor Vladimír Kroc. Vystoupí Ivan Hlas trio, Tomáš Klus, Tamara Klusová a Miloš Vacík a Tam tam batucada.

autor: als
Spustit audio

Související