10 let Nočního proudu oslavíme Disco plesem

24. září 1999

Ve velkém sále pražské Lucerny se v sobotu 2. října uskuteční oslavy 10 let Nočního proudu - nejposlouchanějšího nočního pořadu České republiky. Část slavnostního večera bude ČRo 1 - Radiožurnál přenášet v přímém přenosu.

Ve velkém sále pražské Lucerny se v sobotu 2. října uskuteční oslavy 10 let Nočního proudu - nejposlouchanějšího nočního pořadu České republiky. Těchto oslav se zúčastní moderátoři, kteří prošli celou historií, a také jejich hosté, hvězdy naší populární hudby: Daniel Hůlka, Leona Machálková, Iveta Bartošová, Pavel Vítek, Petr Muk, Petr Kotvald a další.

Současní moderátoři Nočního proudu Martin Hrdinka, Jiří Terš, Miloš Skalka, Jakub Jakoubek, Martin Vysušil, Jitka Benešová a Zdeněk Vrba představí své hosty nejen na pódiu pražské Lucerny, ale také v přímém přenosu ČRo 1 - Radiožurnálu od 22.00 do 02.00 hod. Během akce bude také pokřtěno album "Hity z Nočního proudu", které vydává Universal music.

Vstupenky na výroční Discoples Nočního proudu je možné zakoupit v síti Ticketpro, v pokladně Lucerny a v Reprezentační prodejně Českého rozhlasu na Vinohradské 12.

autoři: jkr , psk
Spustit audio