Rozhovor s prezidentem Václavem Klausem

15. listopad 2004

Na křeslo pořadu Hostz do domu Českého rozhlasu 2 - Praha usedl v pondělí 15. listopadu velmi vzácný host - prezident republiky Václav Klaus. Hostitelkou byla kolegyně Stanislava Dufková. Pokud jste jej nestihli poslouchat v živém vysílání - přinášíme vám je na našich internetových stránkách:

Rozhovor jsme rozdělili (bez redakčního krácení) na 5 částí. V první prezident V. Klaus hovořil o svém názoru na ulynulých 15 let.

Logo

Jaké období bylo v posledních 15-ti letech pro Václava Klause těžké? To byla otázka na kterou prezident odpovídal v druhé části našeho rozhovoru.

Co by Václav Klaus, jako prezident, rád změnil, ovlivnil se dozvíme v další části rozhovoru se Stanislavou Dufkovou.

Jak prezidentská funkce ovlivnila chuť a časové možnosti publikační činnosti? Na tuto otázku nám Václav Klaus odpověděl ve čtvrté části rozhovoru.

A jak komentoval prezident Václav Klaus právě ukončené senátní volby? To se dozvíme v poslední části rozhovoru pořadu Host do domu Českého rozhlasu 2 - Praha.

autor: lup
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.