Co dělám v rozhlase: Jsem šéfdramaturgyně pro digitální obsah Českého rozhlasu. Hledám archivní díla, která by mohly posluchače bavit, připravuji speciální podcastové projekty a starám se o obsah audioportálu mujRozhlas. Pracuji s umělou inteligencí, vyvíjím nové typy obsahů a experimentuji s tradičními i netradičními rozhlasovými formáty.
Před rozhlasem: Pracovala jsem jako tisková mluvčí lidskoprávní neziskové organizace, PR manager v eventovce, 8 let jako externí konzultant v PR agentuře a absolvovala jsem stáž v římském operním domě Teatro dell´Opera di Roma. Vyrůstala jsem v Jihoafrické republice a Kanadě.
Co mě baví: Vzpírání, špatné filmy, krásná místa, funerální umění, žraloci, rurální muzea, Japonsko, psaní a roboti.
Všechny články
-
Chlapi v hospodě si naše jogurty chválí. Za A2 mlékem na Jižní Moravu
V dnešním díle Krmítka se pánové vypravili na Jižní Moravu aby si rozšířili obzory v oblasti mléčných výrobků. Vypravili se za tím účelem do mlékárny Klíč v Božicích.
-
Kosti, kůstky, kostičky. Za uzeným kaprem do Plzeňského kraje
Petr Čtvrtníček trávil v Plzeňském kraji něco ze své vojenské služby a snad o to víc se těšil na návštěvu v Civilu. Pánové se totiž vypravili do Zpracovny ryb Klatovy.
-
My neučíme přírodu, to ona učí nás. Za hovězím masem do zlínského kraje
V tomto díle Krmítka se amatérský řezník Petr Čtvrtníček a profesionální jedlík masa Martin Franc vydali do malebného Rudimova. A podivovali množství dobytka.
-
Je šunková rolka stále nejlepším křenovým receptem? Za křenem do středočeského kraje
V dnešním díle se Petr Čtvrtníček a Martin Franc dozvěděli zajímavosti o zelenině o které si mysleli, že toho vědí dost. To, že křen hodně pálí, neznamená, že je dobrý.
-
Když nemáte váleček, použijte lodní hřídel. Za česnekem do Libereckého kraje
Tato neortodoxní rada zazní od docenta Martina France při vaření z jedné z nejaromatičtějších a nejmilovanějších surovin. Alespoň tak vnímají česnek oba pánové..
-
Není salát, jako salát. Za Lebedou zahradní do Pardubického kraje
Při výjezdu na natáčení tohoto dílu si ani jeden z pánů nebyl jist tím, co se dozví. S Lebedou měli oba zkušenosti hlavně jako s plevelem.
-
Rukama nám projde osmnáct tisíc ořechů. Za svatojánskými ořechy do Olomouckého kraje
V dnešním díle se oba moderátoři vypravili za pochoutkou, se kterou ani jeden neměl mnoho zkušeností.
-
Začal jsem lisovat jako koníček. Za kmínovým olejem na Vysočinu
V tomto díle pořadu Krmítko se Petr Čtvrtníček a Martin Franc vydali na Vysočinu za jedním z vůbec nejvoňavějších koření.
-
Dobrý med musí pocházet z míst, kde je hezky. Za medem na karlovarsko
Trochu pršelo, a tak se Petr Čtvrtníček a Martin Franc těšili, že v Hřivínově dostanou čaj s medem. Dostali nejen ten, ale také medovník a spoustu informací o včelstvech.
-
Když byl Petr Čtvrtníček mladičký, stálo 9 korun. Za Šumavským bylinným do jižních Čech
První díl gastronomicko cestovatelského pořadu Krmítko. Herec Petr Čtvrtníček a historik stravování Martin Franc vyráží poznávat „tekutou legendu“ a historicky cenný nápoj.