Co dělám v rozhlase: Jsem šéfdramaturgyně pro digitální obsah Českého rozhlasu. Hledám archivní díla, která by mohly posluchače bavit, připravuji speciální podcastové projekty a starám se o obsah audioportálu mujRozhlas. Pracuji s umělou inteligencí, vyvíjím nové typy obsahů a experimentuji s tradičními i netradičními rozhlasovými formáty.
Před rozhlasem: Pracovala jsem jako tisková mluvčí lidskoprávní neziskové organizace, PR manager v eventovce, 8 let jako externí konzultant v PR agentuře a absolvovala jsem stáž v římském operním domě Teatro dell´Opera di Roma. Vyrůstala jsem v Jihoafrické republice a Kanadě.
Co mě baví: Vzpírání, špatné filmy, krásná místa, funerální umění, žraloci, rurální muzea, Japonsko, psaní a roboti.
Všechny články
-
Kopr, křen, mrkev a hlavně zelí! Za kysaným zelím do Královehradeckého kraje
Poslední díl si Martin Franc a Petr Čtvrtníček zpříjemnili výletem do Královéhradeckého kraje, kde se na farmě Davida Smetany pěstuje a vyrábí nejen oceněné kysané zelí.
-
Nejdůležitější je výběr surovin. Za uzeným bokem s česnekovými floky do Moravskoslezského kraje
V předposledním díle Krmítka se Petr Čtvrtníček a Martin Franc vydávají do Moravskoslezského kraje za uzeným bokem s česnekovými floky do řeznictví Tichý.
-
Krávy nás nepotřebují, my je ano. Za tvarohem do Ústeckého kraje
V tomto díle se Petr Čtvrtníček a Martin Franc rozhodli přijít na to, jestli jsou lepší slané nebo sladké tvarohové recepty. A tak se vypravili na farmu U sluníček.
-
Chlapi v hospodě si naše jogurty chválí. Za A2 mlékem na Jižní Moravu
V dnešním díle Krmítka se pánové vypravili na Jižní Moravu aby si rozšířili obzory v oblasti mléčných výrobků. Vypravili se za tím účelem do mlékárny Klíč v Božicích.
-
Kosti, kůstky, kostičky. Za uzeným kaprem do Plzeňského kraje
Petr Čtvrtníček trávil v Plzeňském kraji něco ze své vojenské služby a snad o to víc se těšil na návštěvu v Civilu. Pánové se totiž vypravili do Zpracovny ryb Klatovy.
-
My neučíme přírodu, to ona učí nás. Za hovězím masem do zlínského kraje
V tomto díle Krmítka se amatérský řezník Petr Čtvrtníček a profesionální jedlík masa Martin Franc vydali do malebného Rudimova. A podivovali množství dobytka.
-
Je šunková rolka stále nejlepším křenovým receptem? Za křenem do středočeského kraje
V dnešním díle se Petr Čtvrtníček a Martin Franc dozvěděli zajímavosti o zelenině o které si mysleli, že toho vědí dost. To, že křen hodně pálí, neznamená, že je dobrý.
-
Když nemáte váleček, použijte lodní hřídel. Za česnekem do Libereckého kraje
Tato neortodoxní rada zazní od docenta Martina France při vaření z jedné z nejaromatičtějších a nejmilovanějších surovin. Alespoň tak vnímají česnek oba pánové..
-
Není salát, jako salát. Za Lebedou zahradní do Pardubického kraje
Při výjezdu na natáčení tohoto dílu si ani jeden z pánů nebyl jist tím, co se dozví. S Lebedou měli oba zkušenosti hlavně jako s plevelem.
-
Rukama nám projde osmnáct tisíc ořechů. Za svatojánskými ořechy do Olomouckého kraje
V dnešním díle se oba moderátoři vypravili za pochoutkou, se kterou ani jeden neměl mnoho zkušeností.