Muži to mají těžké. Taylor Swift se na Super Bowlu líbala a zpívající Usher už nikoho nezajímal

14. únor 2024

Ženy ukradly Usherovi jeho dlouho anoncovanou show během Super Bowlu. Kdysi nenáviděný John Galliano slaví s novou kolekcí i dokumentem o sobě návrat na módní vrchol. Stefano Gabbana ze slavné italské značky, který proslul skandály, rovněž slaví comeback. Jak se jim to povedlo? Pusťte si Kompot.

„Když jsem se ráno probudil, tak jsem neviděl, že Usher měl koncert, ale že Beyoncé vydala desku, Taylor Swift se s někým líbala, H.E.R. vypadala skvěle a hrála na kytaru a Alicia Keys je bohyně,“ říká Šimon Holý. Usherovo vystoupení nás zaneslo zpátky do roku 2004, kdy zahrál více než pět písní z alba Confessions, které obsahuje i jeho největší hit Yeah. Jako vzpomínka to bylo hezké, na druhou stranu proč musíme poslouchat 20 let starou hudbu, ptá se Hanka. V Kompotu uslyšíte, proč je Usherovo vystoupení problematické i z hlediska módy nebo hudebních odkazů. Dejte si čerstvý Kompot.

Režisér Kevin Macdonald natočil dokument High & Low – John Galliano, který má premiéru v kinech v březnu. V lednu zase Galliano předvedl pod značkou Margiela na pařížském týdnu módy novou kolekci, která se stala virální. Před třinácti lety přitom Galliana vyhodila značka Christian Dior z pozice hlavního návrháře kvůli incidentu v baru, kdy chválil nacismus a Adolfa Hitlera. Jak se lze po takovém selhání dostat zpět na vrchol a je to správně? Stefano Gabbana se po svých skandálech zase spoléhá na slavné osobnosti jako Kardashianovi, Beyoncé nebo Ushera, kteří nosí jeho oblečení. Pusťte si Kompot.

Jaké reality show o designu si musíte pustit? Jaké filmy viděla Hanka v letadle a proč jsou v podstatě všechny o ženách? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.