Kauza Jan Bendig a mouka: Vítězem případu je policie, která „útok“ brala vážně

20. březen 2024

Případ zpěváka Jana Bendiga, kterého policie obvinila z křivého svědectví v kauze posypání moukou na večeru Český slavík, je znepokojující z mnoha důvodů. Kdo svoji práci i komunikaci zvládl, je policie. Poslechněte si Kompot taky o životě bez cukru, nepřítomnosti princezny Catherine na veřejnosti nebo smutných i dobrých zprávách ze Slovenska. Taky vás pobavil Facundo Arana v Let's Dance?

Šimon Holý zkouší žít bez cukru, ale myslí pouze na dorty a koláče. Hana Trojánková Biriczová řeší, jak se její vlastní závislost na sacharidech projevuje v rodičovské výchově. I to je téma čerstvého Kompotu, který znovu vysvětluje, proč by Michaela Jílková měla příští rok moderovat Českého lva. Nebo by byl lepší Facundo Arana? Dejte si Kompot.

Vedle obrovské ostudy Jana Bendiga, se Kompot věnuje také britské královské rodině, která se právě nenachází ve své „éře“. Jsme hyeny, když se smějeme princezně Catherine z Walesu? Pusťte si Kompot.

Prožijte turbulencemi nabitý díl s Hankou a Šimonem, kteří si dělají legraci ze všech, ale nejvíc sami ze sebe. A úctu všem, kdo umí žít bez cukru a učí to i svoje děti! Napište nám na Instagramu a mějte se fajn.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.