Vyzyvatelé v Hradci Králové skončili vítězstvím vyučujících

13. duben 2017
Vyzyvatelé

V sobotu 8. dubna jsme odvysílali na Českém rozhlase Plus už třetí díl vědomostní soutěže Vyzyvatelé. Pomyslný boj ve vědomostech se odehrál v Hradci Králové v místním centru zábavy a kultury, v café baru Náplavka.

Atmosféra v Náplavce byla uvolněná a přátelská. Studenti a vyučující Univerzity Hradec Králové mají mezi sebou velice přátelský a vzácný vztah. Kouzlo menší regionální univerzity naplnilo celý natáčecí prostor a promítlo se i do vysílání.

Svými studenty Damiánem Bušovským a Michalem Šrejbrem byl vyzván za fyziky doktor Jan Šlégr. Ten si zvolil pro hru velice originální bojový pokřik. Jestli právě ten rozhodl o vítězství, vám odhalí třetí díl Vyzyvatelů. Vyučující sociální patologie reprezentoval doktor Josef Kasal, proti kterému se postavili studenti Lenka Kolárová a Martin Knytl.

Celkový boj byl těsný, nicméně v celém klání měli převahu vyučující. Jestli o výsledku rozhodlo to, že studenti nedokázali správně rozpoznat hlavní města, nebo se nedokázali zorientovat v otázkách směřujících ke znalostem v oblasti internetu, zjistíte, když se podíváte na nejnovější díl pořadu Vyzyvatelé.

Vítězové získali čtečku Kindle, kterou poskytl partner projektu, společnost Amazon. Druhý díl Vyzyvatelů z Hradce Králové odvysíláme už za týden. Vyrovnají studenti skóre? Dozvíte se v sobotu 15. dubna v 9:33 na Českém rozhlase Plus.

Další díl soutěže budeme natáčet ve středu 19. dubna v prostorách plzeňské Papírny. Ve vědomostním ringu se utkají dva obory z místní Západočeské univerzity. Pokud to nemáte daleko, přijměte naše pozvání na natáčení: 19. dubna 2017 od 19:00 v Papírně Plzeň. Po skončení vědomostní soutěže vás zveme na DJ´s Radia Wave – tvprodukt vs. DJ BJ.

Třetí kolo vyzyvatelů skončilo vítězstvím učitelů
autor: Silvie Ulrichová
Spustit audio