Vstupenky na hru Zrada jsou rozdány!

17. duben 2019

Soutěz o vstupenky na hru Zrada do Divadla Na Maninách vyhrávají Jiří Hlaváček, Patrik Chrz a Pavel Šandor. Gratulujeme!

Dvě volné vstupenky na hru Zrada získali první tři soutěžící, kteří zaslali správnou odpověď na otázku „Herec Miroslav Etzler je rodák z?“. Správná odpověď byla za c. Ostravy.

O hře Zrada

Hra britského autora Harolda Pintera Zrada otevírá mimořádný pohled do vztahu tří lidí. Emmy, Jerryho a Roberta, manželského páru a jejich nejbližšího přítele. Tří různých charakterů, tří různých osobností. Tento neobyčejně poutavý souboj, ve kterém vede od lásky k nenávisti a od života k nežití jen jeden malý krůček, nás zavádí do míst, která důvěrně známe. Přátelství, láska, obětavost, lhostejnost, ztráta, míjení se a zrada!

Hrají:

Pavlína Němcová
Miroslav Etzler
Tomáš Savka

Více na www.divadlonamaninach.cz.

autoři: Tereza Čistotová , jp
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.