Úspěch Miloše Zemana tkví v tom, že se vždy opíral o občany, tvrdí Ovčáček. Co si myslíte vy?

2. únor 2018

Miloš Zeman, který byl ve druhém kole prezidentských voleb podruhé zvolen občany České republiky hlavou státu, je bezesporu fenoménem české politiky. V čem se skrývá jeho úspěch?

Co Miloš Zeman dal a vzal české společnosti? Rozděluje ji, nebo naopak spojuje? A je opravdu prezidentem všech? Přijďte diskutovat do publika.

Český rozhlas Plus pořádá spolu se Sdružením pro rozhlasovou tvorbu ve středu 7. února od 18:30 do 20 hodin veřejnou debatu Fenomén Miloš Zeman v prostorách DEPA2015 v Plzni.

„Úspěch Miloše Zemana tkví v tom, že se vždy opíral o občany a nikoliv o média. Jinými slovy řečeno, je politikem, který je hlasem občanů a nikoliv hlasem médií,“ myslí si jeho mluvčí Jiří Ovčáček.

„Miloš Zeman je skutečně neuvěřitelný fenomén v tom, že přesně dokáže vystihnout, kdy co udělat. Dokáže prognostiku, vědu, použít jako nástroj své politiky. Dokáže se přesně strefit do toho, co po něm lidé chtějí,“ říká novinář, spisovatel a exposlanec hnutí ANO Martin Komárek.

Hosty debaty budou mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček, novinář Jaroslav Kmenta, expertka na politický marketing Anna Shavit, politolog Lubomír Kopeček a novinář, spisovatel a exposlanec Martin Komárek. Moderuje Michael Rozsypal.

Vstup je zdarma. Pokud nemůžete přijít osobně, můžete debatu poslouchat živě na vlnách Českého rozhlasu Plus, nebo ji sledovat na Facebooku a webu stanice.

autor: jpr
Spustit audio