U Přehvozdí na Kolínsku se srazilo auto s autobusem. V něm jeli kromě řidiče jen tři cestující

3. leden 2019

U Přehvozdí na Kolínsku se dnes před polednem střetlo osobní auto s linkovým autobusem. Nehoda se stala na silnici číslo 1132 ve směru na Kostelec nad Černými lesy. Policejní mluvčí Martina Fejfarová s odvoláním na předběžné informace uvedla, že byl zraněn řidič osobního auta.

U Přehvozdí na Kolínsku se dnes před polednem střetlo osobní auto s linkovým autobusem. Nehoda se stala na silnici číslo 1132 ve směru na Kostelec nad Černými lesy.

Policejní mluvčí Martina Fejfarová s odvoláním na předběžné informace uvedla, že byl zraněn řidič osobního auta. V autobuse cestovali tři lidé včetně řidiče. Jeden cestující byl lehce zraněn. "Jedna osoba si stěžovala na nevolnost, proto byla odvezena na vyšetření do říčanské nemocnice,"dodal mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

U Přehvozdí na Kolínsku se srazilo auto s autobusem

„Došlo k čelnímu střetu osobního auta a autobusu. Řidiče z auta jsme museli vyprostit,“ dodal mluvčí hasičů. Na místě zasahovala i letecká záchranná služba. 

Pro zraněného řidiče přiletěl vrtulník

"Osobní auto z dosud nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se střetlo s autobusem," dodala policejní mluvčí k okolnostem nehody. 

autoři: ČTK , vsr
Spustit audio