Supradyn cup Radiožurnálu - přihlaste se také

15. květen 2000

ČRo 1 - Radiožurnál pořádá v sobotu 10. června 2000 na kurtech v Poděbradech 3. ročník tenisového turnaje pod názvem Supradyn cup Radiožurnálu.

Ve čtyřhrách proti sobě nastoupí dvojice známých osobností a posluchačů, kteří jsou k osobnostem přilosováni z došlých přihlášek.

ČRo 1 - Radiožurnál pořádá v sobotu 10. června 2000 na kurtech v Poděbradech 3. ročník tenisového turnaje pod názvem Supradyn cup Radiožurnálu. Ve čtyřhrách proti sobě nastoupí dvojice známých osobností a posluchačů. Osobnosti jsou z řad herců, zpěváků, sportovců a moderátorů Radiožurnálu, posluchači jsou k těmto osobnostem přilosováni z došlých přihlášek.

Stejný systém jsme použili jak při loňském ročníku (který vyhrál Jan Franěk z IP Praha), tak při prvním ročníku v roce 1998, který se hrál na pražské Štvanici a zvítězil v něm Roman Skamene.

Přihlásit na tento turnaj se můžete i vy. Je třeba zaslat přihlášku se svými osobními údaji - jménem, adresou, rodným číslem a telefonem na adresu: ČRo 1 - Radiožurnál, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2 - heslo TENIS, nebo e-mailem s předmětem TENIS.

Losovat hráče budeme 28. května v nedělním Sportovní magazínu po 10. hodině.

autor: psk
Spustit audio