Supradyn cup Radiožurnálu - je vylosováno

1. červen 2000

ČRo 1 - Radiožurnál pořádá v sobotu 10. června 2000 na kurtech v Poděbradech 3. ročník tenisového turnaje pod názvem Supradyn cup Radiožurnálu.

Posluchači se mohli na tento turnaj přihlásit písemně. Z došlých přihlášek byli vylosováni.

ČRo 1 - Radiožurnál pořádá v sobotu 10. června 2000 na kurtech v Poděbradech 3. ročník tenisového turnaje pod názvem Supradyn cup Radiožurnálu. Ve čtyřhrách proti sobě nastoupí dvojice známých osobností a posluchačů. Osobnosti jsou z řad herců, zpěváků, sportovců a moderátorů Radiožurnálu, posluchači jsou k těmto osobnostem přilosováni z došlých přihlášek.

Posluchači se mohli na tento turnaj přihlásit písemně. Z došlých přihlášek byli vylosováni:

Martin Hron z Prahy 7, Jiří Hora z Liberce, Miroslav Brožek ze Sudoměřic, Lubor Jošt z Hradce Králové, Richard Kliment z Prahy 2, Petr Herzán z Pardubic, Radim Tanzyna z Hukvald, Vlastimil Bařinka z Moravských Budějovic, Pavel Svoboda ze Svitav, Marcel Vrtěna ze Svitav, Žaneta Buchancová z Chebu, Lukáš Potměšil z Děčína, Luboš Šafránek z Vimperka, Michal Kudrna z Prahy 6, Miroslav Lipčej z Liberce, Pavel Brauner z Brna.

V průběhu tohoto týdne pracovníci marketingu ČRo 1 - Radiožurnálu všechny vylosované hráče telefonicky kontaktují a dohadují s nimi všechny podrobnosti. Pokud by se nepodařilo všechny vylosované sehnat, budou z dalších došlých přihlášek vylosováni náhradníci.

autor: psk
Spustit audio