SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi zábava pro celou rodinu

2. září 2022

Pokud dnes 2. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás cenu od od společnosti ADC Blackfire.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás pěknou sadu cen, které ocení dospělí i děti. Bude to sada společenských deskových her DIXIT od společnosti ADC Blackfire.

Dixit jsou jedny z nejoblíbenějších her posledních let, jsou určené pro 3–8 hráčů bez rozdílu věku, vhodné nejen pro rodiny s dětmi. Dixit je krásně ilustrovaná hra, kde uplatníte logiku a především fantazii.

Máme pro vás jak základní verzi hry, tak další krabice s Dixit Revelations a Dixit Daydreams, které jsou rozšířením základní hry. Obsahují mnoha dalších, krásně ilustrovaných obrázkových karet, které je možné zkombinovat se základní hrou.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K hrám vám ještě přidáme další dárky pro děti, knížky a CD, mezi kterými bude například úplná novinka z našeho vydavatelství Radioservis, CD František Nepil: Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra s podtitulem Abeceda budoucího motoristy.

A co když se jednou spletete...?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát vstupenky na ME v basketbalu neboli EuroBasket, které se poprvé v samostatné české historii koná i v Praze, na českém území pak po více než 40 letech!

Čtěte také

Mezi top evropskými celky nesmí chybět ani český národní tým, který v posledních letech sbírá úspěchy. Nadupaný český tým plný basketbalistů výjimečné generace chce na svůj vrchol dosáhnout právě před domácím publikem.

Česká část EuroBasketu se koná od 2. do 8. září v pražské O2 aréně a vy tak budete mít možnost vidět na vlastní oči hráče pyšnící se tituly pro nejužitečnější hráče NBA či Euroligy.

V pátek a v sobotu můžete navíc ve fan-zóně před arénou vidět i naše kolegy reportéry a moderátory při práci. Radiožurnál Sport zde bude vysílat z našeho krásného stříbrného R-streamu a přivítá ve vysílání plno zajímavých hostů, basketbalových legend a dalších.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio