SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vstupenky na Velkou pardubickou a vybavení pro vaše mazlíčky

30. září 2022

Pokud dnes 30. 9. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dárek od společnosti VITAR Veterinae a vstupenky na Velkou pardubickou k tomu.

Dnes pro vás máme velikou sadu vitamínů a doplňků stravy pro psy a kočky od společnosti VITAR Veterinae. Pošleme vám sadu vybavení pro vaše mazlíčky. Ve vašem balíčku bude například kloubní výživa Arti Vit, Multivitamin Forte nebo přípravek proti zubnímu kameni Dent ON, který účinně působí na zuby a dásně vašich zvířecích miláčků.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K této sadě vám ještě přidáme vstupenky na už 132. Velkou pardubickou, která se jede příští neděli 9. října na dostihovém závodišti v Pardubicích. A při výletu do Pardubic se můžete zároveň podívat, jak živě vysíláme. Radiožurnál bude mít na závodišti mobilní vysílací studio R-stream.

Ke vstupenkám přidáme ještě další dárek, knihu o životě a sportovní kariéře jednoho z nejslavnějších českých žokejů a trenérů s názvem Dávat koním křídla. Je to kniha Petra Feldsteina o Václavu Chaloupkovi, historicky prvním čtyřnásobném vítězi Velké pardubické steeplechase.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám sadu moc pěkných knih. Bude mezi nimi například vtipný i dojemný román od bestsellerové autorky Virginie Grimaldiové s názvem Tátovo indiánské léto nebo český bestseller od Hany Marie Körnerové, román nazvaný Dokud se budeš smát. 

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio