SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi vás vezmeme na koncert italského tenoristy Andrey Bocelliho

2. květen 2023

Pokud dnes 2. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dvě vstupenky na koncert proslulého italského tenoristy Andrey Bocelliho.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás 2 vstupenky na koncert proslulého italského tenoristy, charismatického zpěváka vážné i populární hudby a držitele celé řady ocenění Andrey Bocelliho.

Andrea Bocelli je italský nevidomý tenorista, který patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější interprety současnosti. Jeho tvorba kolísá mezi romantickým popem a klasickými áriemi. Program koncertu bude, kromě klasického repertoáru, obohacen i o skladby z předchozích alb.

Ke vstupenkám přidáme ještě sadu Bocelliho CD – např. poslední album s názvem „Believe“ nebo předcházející album ´Sí´, které oslavuje lásku, rodinu, víru a naději či výběr nejlepších písní „The Best of - Vivere“.

Koncert se koná 13. ledna příštího roku v Oaréně v Praze a za účasti vzácných hostů ho tradičně doprovodí Český národní symfonický orchestr.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu cen sportovních. Bude mezi nimi hlavně set dárků od běžeckého seriálu RunCzech. Jeho letošní ročník pokračuje tuto neděli 7. května slavným Pražských mezinárodním maratonem.

Pražský mezinárodní maraton 2013

Pražský mezinárodní maraton je jeden z nejoblíbenějších vytrvaleckých závodů na světě, letos startuje už 27. ročník. Závodu se zúčastní na 10 tisíc účastníků v čele s elitními českými i světovými běžci.

Mezi cenami pro Vás budou běžecké tričko, batůžek, běžecké kompresní ponožky (a jako bonus v případě Vašeho zájmu i startovné na jeden z regionálních ½ maratonů; v rámci seriálu RunCzech se poběží v Karlových Varech, Českých Budějovicích, Olomouci a Ústí nad Labem).

Přidáme ještě něco od značky Isostar, např. rozpustný energetický (isotonický) nápoj Isostar BIO Energy drink (Limetka/Citron nebo Exotické ovoce), který přináší osvěžení a energii při sportovních aktivitách.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio