Soutěž: Za tři správné odpovědi spánek jako v bavlnce

3. březen 2023

Pokud dnes 3. 3. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher od internetového obchodu a sítě prodejen Spime.cz.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dnes voucher na 2.000,- Kč na matrace a polštáře od internetového obchodu a prodejen Spíme.cz. Prodejny a testovací spánková centra spíme.cz jsou v mnoha městech po republice, např. v Praze, Brně, Plzni, Ostravě, Hradci Králové nebo Táboře.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A protože dobře se vyspat je důležité v každé roční době, přidáme vám k tomuto voucheru ještě anatomický polštář z paměťové líné pěny. Tvar polštáře je vyrobený tak, aby dokonale podepřel krční páteř v jakékoliv pozici.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám 2 jednodenní ski pasy do SkiResortu Černá hora - Pec v Krkonoších, který je největším českým lyžařským regionem a jsou zde v současné době stále skvělé lyžařské podmínky!

Ve ski resortu můžete lyžovat na 50 km sjezdovek a lyžařských cest na jeden skipas (ski resort tvoří 6 vzájemně propojených areálů - Černá hora, Pec pod Sněžkou, Černý Důl, Malá Úpa, Velká Úpa a Svoboda nad Úpou).

Každý z nich má jiný charakter a odlišnou náročnost sjezdovek. Kromě nejdelších, až tříkilometrových, sjezdovek tu najdete také dětské lokality se zázemím pro malé lyžaře, či atraktivní lyžování v podobě zábavných tratí Funline s klopenými zatáčkami a tunelem, nebo tratí s časomírou pro obří slalom a sjezd.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio