SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi skvělé lyžování v Rakousku kousek za hranicemi

23. únor 2024

Pokud dnes 23. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás skipasy do lyžařského areálu Hochficht.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás cenu vyloženě zimní. Pošleme vám totiž 2 skipasy do oblíbeného rakouského lyžařského areálu Hochficht, který se nachází na rakouské straně Šumavy nedaleko lipenského jezera.

Jde o největší rakouský skiareál mimo Alpy, který nabízí široké možnosti všem vyznavačům zimních sportů a pro všechny úrovně výkonnosti. Na rozdíl od Alp zde nepadají laviny, dostanete se tam bez problémů a bez placení rakouských dálničních poplatků. Ski pasy platí až do konce letošní sezóny!

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Ke skipasům Vám přidáme ještě set produktů od společnosti PROM-IN, která se zaměřuje na výrobu doplňků výživy pro podporu imunity a zdraví a je lídrem v oblasti sportovní výživy. Máme pro Vás např. Native Omega 3, doplněk stravy Glucose control, vitamín C, zinek, magnesium či jiné produkty.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu gastronomických dárků. Bude mezi nimi jednak čokoládová bonboniéra od české firmy Bon – bon. To je česká společnost, která má od roku 1997 malou továrnu na čokoládu a vyrábí a prodává originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a z marcipánu.

Čokoláda, pralinky

K čokoládě ještě přidáme set minerální vody Perrier v limitované edici ikonické zelené lahve od světoznámého designéra, legendy francouzského designu Philippa Starcka. Ten tuto lahev navrhl u příležitosti 160. výročí založení značky Perrier; lahví vzdává hold francouzské vědě. Získáte tak od nás vlastně i exkluzivní sběratelskou věc, protože na český trh se dostalo jen několik desítek kusů tohoto dárkového boxu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio