SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi si vykouzlíte krásný domov

11. říjen 2022

Pokud dnes 11. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte poukaz od společnosti HK Green, který oceníte při zařizování vašeho domova. 

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dnes zajímavou cenu, díky které si můžete doma navodit skutečně jarní atmosféru. Cenu do soutěže věnoval internetový obchod HK Green.

Pošleme vám od nich dárkový poukaz v hodnotě 2.000,- Kč, kdy HK Green nabízí kvalitní produkty od předních evropských dodavatelů v oblasti umělých rostlin. Můžete si od nich pořídit umělé stromy, palmy, bonsaje, květiny, mechy nebo živé ploty, které jsou k nerozeznání od živých.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme vám dneska skvělou věc od společnosti FIXED, což je český dodavatel i výrobce příslušenství pro mobilní telefony. Máme od nich pro vás multifunkční chytrý přívěsek FIXED Sense, který funguje jako bluetooth lokátor.

Můžete si ho připnout ke klíčům, peněžence, batohu nebo dalším osobním věcem, které „ztrácíte“, a díky přívěsku je snadno najdete. Přívěsek je také chrání - pokaždé když s danou věcí někdo pohne, upozorní vás na to. Přívěsek dokáže také analyzovat okolní teplotu a vlhkost vzduchu a s jeho pomocí můžete také ovládat chytré osvětlení v domácnosti.

FIXED Sense má dosah signálu až 60 metrů a jeho vyměnitelná baterie vydrží až 12 měsíců.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio