SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi návrat k přírodě v barefoot botách

5. říjen 2022

Pokud dnes 5. 10. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte od nás poukázku od e-shopu Rock Spring.cz.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárkový poukaz v hodnotě 2.500,- Kč, který do soutěže věnovala značka Rock Spring.cz. Jedná se o e-shop s obuví specializující se zejména na barefoot obuv, premium barefoot, koženou a gumičkovou obuv. 

Za svůj voucher si od Rock Spring.cz můžete pořídit boty dámské, pánské, dětské, zimní, koženou i volnočasovou obuv i různé doplňky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám dneska 2 celodenní vstupenky do Zoo Praha.

Čtěte také

Jak jste určitě slyšeli z našeho vysílání, v pražské zoo otevřeli minulý týden očekávanou Rezervaci Dja, což je největší zdejší pavilon, který připomíná kamerunský prales. Můžete se v něm vydat na cestu, ve které potkáte kočkodany, guerézy, kaloně a zejména gorily nížinné. Vůbec poprvé se v expozicích představuje nový gorilí pár – samec Kisumu a samice Duni, dcera slavné Moji.

V Zoo Praha můžete také obdivovat letošní jarní novinku, unikátní pár luskounů krátkoocasých nebo nového obyvatele Darwinova kráteru – zástupce tasmánského poddruhu vombata obecného, Coopera.

Darwinův kráter je nedávno vybudovaná expozice, která je věnována Tasmánii a Austrálii, která se stala také sídlem prominentních obyvatel – ďáblů medvědovitých. Uvidíte zde ale i dalších 21 druhů australské fauny, stromové kapradiny a jinou australskou flóru.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio