SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dovolená na úžasném místě

18. červenec 2022

Pokud dnes 18. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher od portalu AmazingPlaces.cz.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás krásný dárek, respektive zážitek, kterým můžete potěšit sebeale i někoho blízkého. Pošleme vám dárkový voucher v hodnotě 3.000,- Kč od portálu AmazingPlaces.cz, který nabízí ubytování v různých destinacích po celém Česku.

Sami si vyberete, kam se za zážitkem vydáte – může to být jak chalupa na samotě, víkend v luxusním hotelu v centru města, relaxační pobyt či romantický glamping, tedy kempování v přírodě s přednostmi hotelů nebo apartmánů, jejich komfortem a novými technologiemi.

Voucher je univerzální, umožňuje výběr ze skoro 250 kouzelných míst v Česku. Luxusní provedení voucheru navíc dává dárku skutečně dárkový punc. Má platnost až do listopadu, není tedy nutné ho vyčerpat teď v létě. Máte tak dostatek času na výběr, navíc do konce platnosti voucheru navíc stačí udělat pouze rezervaci. Pobyt jako takový může proběhnout kdykoli.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme vám sadu skvělých audioknih, které vydal Radioservis, třeba pro poslech při vašich letních cestách. Bude mezi nimi např. CD Vegard Steiro Amundsen: Made in Norway, což je napínavý seriál o možné odvrácené tváři zbraní vyráběných pod heslem mezinárodního míru a bezpečí v hlavní roli se skvělou Petrou Bučkovou.

Mezi vašimi alby bude i CD Agatha Christie: Růže a tis, což je působivý tragický román napsaný Agathou Christie pod pseudonymem Mary Westmacott – není to ovšem z pera „královny detektivek“ příběh detektivní, ale psychologický. Je o lásce, politických intrikách a překvapivých rozhodnutích - v audiopodobě skvěle čte Martin Preiss.

A přidáme i CD Josef Škvorecký a Jan Zábrana: Vražda se zárukou, což je vtipná detektivka na hraně s pitoreskní parodií celého žánru napsaná na počátku 60. let. Jedná se o vyprávění doktora Pivoňky z detektivní kanceláře Ostrozrak ve výborném podání Michala Bumbálka.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio