SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi domácnost bez virů a bakterií

23. listopad 2022

Pokud dnes 23. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte hodnotnou cenu od české společnosti Concept.  

Dnes konkrétně vám od nich pošleme parní mop 2 v 1 Perfect Clean včetně bohatého příslušenství, díky kterému má opravdu široké využití. Uklidíte s ním nejen celou domácnost (podlahy, okna, zrcadla, koupelnu, dřezy, baterie nebo čalounění), ale poradí si třeba i s čištěním pneumatik u auta.

Parní čištění je založené na kombinaci tlaku a vysoké teploty kolem 100 °C. Horká pára spolehlivě zahubí až 99 % bakterií, roztočů, virů a dalších alergenů, které se v domácnosti běžně vyskytují.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu audioknih. Bude mezi nimi například právě vydané CD Dale Wasserman: Přelet nad kukaččím hnízdem. Jedná se o známou hru podle slavného románu Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven, kterou proslavilo hlavně filmové zpracování Miloše Formana z roku 1975.

Čtěte také

Režie rozhlasové podoby se ujal zkušený Aleš Vrzák, který do ústřední role excentrického McMurphyho, jenž se odmítá podřídit nesmyslným pravidlům a autoritám, obsadil Jiřího Vyorálka.

A přidáme třeba i CD Martina Formanová: Nalakuj to narůžovo, což je deníkové svědectví manželky Miloše Formana, v němžs se vyrovnává s prázdnotou po smrti milovaného muže. Audioknihu, u které se budete smát i dojímat zároveň, načetla Bára Munzarová.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio