SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro olympijské fanoušky

4. únor 2022

Pokud dnes 4. 2. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárek, který oceníte při fandění našim olympionikůmv Pekingu.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dnes sadu dárků, které souvisejí se zimními olympijskými hrami, které začínají zítra v Pekingu. Pošleme vám jednak sadu cen od společnosti Alpine pro, která je, stejně jako Radiožurnál, partnerem Českého olympijského týmu.

Máme pro vás „fandicí set“ z aktuální limitované olympijské kolekce, jejímž mottem je „Made in Czech Republic“. Váš set obsahuje pletené zimní rukavice a šálu. Součástí setu je i fenomenální čepice Raškovka v edici 2.0.

K cenám od Alpine přidáme ještě skvělá červená streetová bezdrátová sluchátka Panasonic. Sluchátka mají stylové provedení v podobě kombinace sportovního a street stylu, váží pouhých 130 gramů a díky skládací konstrukci jsou ideální pro časté přenášení. Hlavně jsou to ale sluchátka, které používají naši kolegové z Radiožurnál Sport, takže si díky nim budete moct vychutnat bezdrátový poslech našeho olympijského vysílání se skvělým zvukem

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dneska pěkný set dárků od Pilsner Urquell, který je rovněž dlouholetým oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. My vám od nich pošleme jednak dárkový poukaz na 1.000,- Kč, který je možné použít v jakékoli dárkové prodejně Plzeňského Prazdroje nebo na jejich e-shopu. K tomu vám ještě přidáme limitovanou edici zlatých plechovek Pilsner Urquell, kterými budeme moci slavit úspěchy našich olympioniků na ZOH v Pekingu.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio