SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro kluky tělem i duší

15. květen 2023

Pokud dnes 15. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte jedinečnou cenu od přepravní společnosti Gebrüder Weiss.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás opět skvělou cenu, tentokrát určenou zejména pro malé a velké kluky. Pošleme vám model kamionu Mercedes Benz Actros v přesném poměru 1:32 na dálkové ovládání. Do soutěže ho věnovala přepravní společnosti Gebrüder Weiss, která je nejstarší spedicí světa.

Kamion je dlouhý 50 cm, svítí mu přední i zadní světla a funguje klakson, jezdí dopředu, doprava i doleva a couvá též s možností zatáčení doprava a doleva. Dálkovým ovládáním lze odpojit tahač a opět jej připojit. Kamion je na tužkové baterie a je ve stejném designu, který mají auta přepravní společnosti Gebrüder Weiss.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, pošleme Vám sadu, ve které jsou opalovací produkty značky Skinexpert by Dr. Max SOLAR, konkrétně opalovací krém nebo olej s vysokým ochranným faktorem a After Sun mléko po opalování s obsahem hydratačních a zvláčňujících látek.

Opalovací krém by ve vaší péči o pleť neměl chybět nejen během léta

Dnešní dárek je od pořadatelů a partnerů akce „Stan proti melanomu“, který se opět vrací do českých, moravských a slezských ulic v tradičním jarním termínu.

Stan proti melanomu se letos koná pod heslem „nezapomeňte na prevenci“ a můžete si v něm i letos nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka a pleť. Koná se v pondělí a v úterý 15. a 16. května na Václavském náměstí v Praze a příští týden 22. května na náměstí Svobody v Brně a 23. května v obchodním centru Avion v Ostravě; vždy od 10 do 18 hodin.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, pošleme vám cenu útěchy jako dárek.

Spustit audio