SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi dárek pro kluky tělem i duší

5. prosinec 2022

Pokud dnes 5. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte jedinečnou cenu od přepravní společnosti Gebrüder Weiss.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás opět skvělou cenu, tentokrát určenou zejména pro malé a velké kluky. Pošleme vám model kamionu Mercedes Benz Actros v přesném poměru 1:32 na dálkové ovládání. Do soutěže ho věnovala přepravní společnosti Gebrüder Weiss, která je nejstarší spedicí světa.

Kamion je dlouhý 50 centimetrů, má funkční světla a pohybuje se jako skutečné auto, včetně možnosti couvat a přitom zatáčet. Dálkovým ovládáním lze také odpojit tahač a opět jej připojit.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu kvalitních knih, mezi nimi zejména novinku spisovatele a fotografa Pavla Radosty s názvem Ztracen v zemi mamutů a podtitulem I dobří mamuti se vracejí.

Čtěte také

Po více než sto letech od vydání Štorchových Lovců mamutů v jeho knize opět ožívají příběhy dávných obyvatel Dolních Věstonic a Pavlova. Knížku vám pošleme v exkluzivní verzi – bude jednak s podpisem autora a také s přívěskem z pravého mamutího klu!

A přidáme mimo jiné i novinku od Tessy Arlen s názvem Královská guvernantka, což je historický román, reálný působivý příběh Marion Crawfordové, královské guvernantky Alžběty II. Je to emotivní vyprávění o boji mezi povinností vůči panovníkovi a povinností vůči vlastnímu srdci.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

Spustit audio