SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi chytré sportovní hodinky

22. červen 2022

Pokud dnes 22. 6. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, kterou oceníte nejen při sportu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám dnes skvělou cenu, která se vztahuje k projektu Hýbeme se hezky česky. Ceny do soutěže věnovalo PENNY, které zmíněný projekt připravilo ve spolupráci s Českou obcí sokolskou a Asociací školních sportovních klubů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Vaší cenou budou špičkové elegantní sportovní hodinky Garmin vívoactive. Jsou vybaveny řadou sportovních režimů, ze kterých si vyberete ideální podporu pro svou oblíbenou aktivitu. Dohlédnou na vás při běhu, cyklistice, plavání, posilování i dalších aktivitách. Poskytnou vám data o vašich výkonech a budou vás motivovat k lepším výsledkům. Změří váš srdeční tep, budou monitorovat váš spánek. Díky malým rozměrům jsou perfektní do tělocvičny i na pracovní schůzku.

Letošní 2. ročník projektu Hýbeme se hezky česky nově motivuje k pohybu i samotné hlasující a dává možnost zapojení všem věkovým kategoriím. Až do 29. června můžete i vy hlasovat na stránkách projektu www.hybemesehezkycesky.cz. Hlasuje veřejnost i příznivci jednotlivých týmů, které na základě tohoto hlasování postoupí do finále. V něm se rozhodne, jak vysokou podporu dostanou týmy v celkem 155 mikroregionech po celé zemi.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, máme pro vás dneska sadu knížek pro vaše letní čtení. Bude mezi nimi třeba novinka od Emily Henryové s názvem Alex, léto a já, což je romantická komedie plná jiskřivého humoru o dvou kamarádech, kteří se snaží zachránit své přátelství na poslední letní dovolené.

Pošleme vám třeba i Morový testament od Vlastimila Vondrušky, což je už 29. příběh středověkých hrdinů, zejména Oldřicha z Chlumu, který je poradcem krále, královským prokurátorem a správcem hradu Bezděz. Knížka je ze série historických detektivních příběhů Hříšní lidé Království českého ze 13. století. A přidáme třeba i současnou novinku od Veroniky Černucké Tři kroky od pekla z edice Původní česká detektivka.

Čtěte také

Jako zvláštní bonus vám dneska ještě přidáme i set cen, které souvisejí s T-mobile Olympijským během, který se koná ve středu 22. června na různých místech republiky. Pod záštitou Českého olympijského výboru se konají běžecké závody pro všechny věkové kategorie, celkem vyběhne přes 70 tisíc různých běžců. Navíc každý běžec pomáhá svou účastí i České olympijské nadaci – z každého startovného jde totiž část na podporu sportování dětí, kterým v tom brání nedostatek finančních prostředků.

Hlavní závod večer po 18. hodině bude zase odstartovaný v přímém přenosu Radiožurnálu, živě z našeho stříbrného R-streamu, letos opět z pražské obory Hvězda. Cenou bude funkční tričko od Alpine Pro a sportovní stahovací bavlněný vak.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio