Soutěž: Za 3 správné odpovědi výlety na léto

14. srpen 2018

Pokud dnes 14.8. odpovíte správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás opět zajímavé ceny. Tentokrát z oblasti turistiky.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete dneska sadu dárků na léto. Bude mezi nimi dárkový balíček od pořadatelů a partnerů seriálu turistických výšlapů Nahoru na horu. Jeho součástí bude nejen bezplatná registrace pro dvě osoby na celý seriál, ale i batůžek, vitamínové doplňky od společnosti Starlife, pivo a další dárky.

K tomu přidáme ještě voucher v hodnotě 600,- Kč na zboží od společnosti Hamé, která je také jedním z hlavních partnerů celého projektu (výrobky si vyberete sami na e-shopu Hamé).

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dnes vstupenky na představení pražského divadla Studio Dva. To v rámci Léta hereckých osobností opět pořádá v srpnu ve svém divadle v Paláci Fénix na Václavském náměstí „Léto slovenských hvězd“, což je přehlídka nejlepších bratislavských divadelních souborů.

Máte pro Vás třeba vstupenky na představení „Staré dámy“ s Kamilou Magálovou a Zdenou Studenkovou nebo na populární hru „Odvrátená strana mesiaca“ v titulní roli s Emílií Vášáryovou nebo na hru „Lásku & terpentín“, v níž exceluje Milan Kňažko.

Letos bude od 20. do 31. srpna odehráno v rámci „Léta slovenských hvězd“ šest představení, mezi kterými jsou dvě české premiéry. Můžete se těšit na taková jména slovenského divadla, jakými jsou Emília Vášáryová, Milan Lasica, Zdena Studenková, Zuzana Krónerová, Milan Kňažko, Anna Šišková, Kamila Magálová a mnoho dalších.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio