Soutěž: Za 3 správné odpovědi relax u šálku kvalitního čaje

9. listopad 2022

Pokud dnes 9. 11. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte cenu, která vás uvolní a navodíte si díky ní doma příjemnou atmosféru.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás sadu cen souvisejících s různými oblastmi gastronomie. Její součástí bude zejména moc pěkná taška plná dárků od značky Oxalis pro chvilky podzimní pohody nebo zahřátí šálkem čaje či kávy.

V balíčku je například luxusní dárkové balení Tea taster set se sypaným černým čajem a šálkem; krásná dárková balení sypaných zelených, černých a bylinkových čajů, ale třeba i pražená zrnková káva z Hondurasu nebo Drip Coffee, což je degustační set pro přípravu filtrované kávy.

K sadě od Oxalisu přidáme ještě další dárek z oblasti gastronomie, poukaz na nákup v hodnotě 1.000,- Kč na e-shopu značky Bombus energy. Můžete si na něm vybrat nejen české RAW tyčinky, ale i další produkty podle svého uvážení, třeba datlový sirup, datlový balsamický ocet a další.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, máme pro vás 2 vstupenky na skvělou parkurovou akci Global Champions Prague PlayOffs 2022 a uskuteční se od 17. do 20. listopadu opět v O2 aréně.

V Praze se už konaly tři ročníky Prague PlayOffs a měly velký úspěch; byla to vydařená a mimořádně úspěšná finále celoroční globální soutěže jednotlivců a týmů. Do Prahy se opět sjede světová špička, nejlepší parkuroví jezdci světa, velké světové star i olympijští šampioni. Závodit zde bude i místní tým Prague Lions, kterému se letos v soutěži velice daří – jezdí za něj třeba i česká jezdkyně Anna Kellnerová.

Připravený je i opravdu atraktivní doprovodný program. Asi největší hvězdou nesportovní části bude vystoupení „Létajícího Francouze“ Lorenza, což je skutečně hvězda světového formátu.

Za pouze jednu správnou odpověď cena útěchy

Ani pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo a současně překvapení od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio