SOUTĚŽ: Odpovězte třikrát správně a vyhrajte dětské jízdní kolo podle vlastního výběru

12. květen 2022

Pokud dnes 12. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám voucher na dětské jízdní kolo značky Arezzo dle vlastního výběru z e-shopu Bohemia Bike.

Bohemia Bike je tradiční český výrobce kol. Vyrábí jízdní kola a elektrokola značky Leader Fox a Arezzo už od roku 1996. Navrhuje a vyrábí horská, crossová a trekingová kola, dětská kola, tříkolky pro dospělé a elektrokola. Ročně vyrobí desetitisíce jízdních kol a elektrokol, která se prodávají po celé Evropě.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme vám tentokrát sadu dárků pro vaše domácí mazlíčky. Máme pro vás set vitamínů a doplňků stravy pro psy a kočky od společnosti VITAR Veterinae.

Ve vašem balíčku bude například kloubní výživa Arti Vit, což je komplex látek důležitých pro zvířecí kloubní výživu (který i účinně tlumí bolest) ve formě sirupu. Přidáme i Multivitamin Forte ve formě měkkého želé, který je vhodný nejen u fyzicky zatěžovaných zvířat, ale třeba i v období březosti a u starších psů a koček pro zlepšení fyzické a psychické kondice. A dostanete od nás i přípravek proti zubnímu kameni Dent ON, který účinně působí na zuby a dásně vašich zvířecích miláčků .

A ještě pro vás dnes máme bonus k jakékoliv výhře. Pokud budete mít zájem, pošleme vám 2 vstupenky na šipkařskou senzaci, na oficiální PDC turnaj Czech Dart Open, který se koná o tomto víkendu od 13. do 15. května v šipkové hale v Praze na Královce. Můžete zde vidět světové špičky Petera Wrighta, Gerwyna Price nebo Michaela van Gerwena a podpořit i čtveřici českých hráčů včetně Karla Sedláčka.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio