Soutěž o vstupenky na hru Je úchvatná

31. květen 2018

Soutěž skončila. Výherci jsou Ferdinand Berousek, Marie Herdová a Ivana Bessogonovová.

Divadlo Na Jezerce hraje hudební komedii Petera Quiltera „Je úchvatná!“. Příběh o nejhorší zpěvačce na světě, která si získá zájem publika, připravil pro nuselskou scénu režisér Jan Hřebejk. V hlavní roli operní hvězdy bez talentu uvidíte Jitku Sedláčkovou. Dále hrají Miroslava Pleštilová, Libuše Švormová, Jan Hrušínský a Václav Tobrman.

Hlavní postavou příběhu, který se opravdu stal, je Florence Foster Jenkinsová. Ta je přesvědčena, že je obdařena pěveckým talentem. Její hlas je výjimečný – výjimečně příšerný. A představte si – vyprodá Carnegie Hall! Jak je to možné? Přijďte si pro odpověď do Divadla Na Jezerce. „Je tam hodně legrace, chceme, aby se lidi bavili a Jitka jako Florence je skvělá,“ uvedl Jan Hřebejk.

Partnerem Jitky Sedláčkové v inscenaci „Je úchvatná!“ je principál Jan Hrušínský. A další výraznou postavou v chystané novince je také vynikající multiinstrumentalista a zpěvák Václav Tobrman, který patří mezi nejlepší české pianisty. Scénu a kostýmy navrhl Jan Štěpánek.

Více informací na www.divadlonajezerce.cz.

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na divadelní hru Je úchvatná v Divadle Na Jezerce (neděle 3. června od 19 hodin).

Soutěžní otázka:
Kdy měla premiéru hra Je úchvatná v Divadle Na Jezerce?
a) březen 2018
b) duben 2018
c) květen 2018

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail: marketing.regina@rozhlas.cz

První tři soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na divadelní hru Je úchvatná v Divadle Na Jezerce (neděle 3. června od 19 hodin).

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.