Soutěž o volné vstupenky do Zrcadlového labyrintu - UKONČENO

23. srpen 2018

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům, kterými se stávají Hana Smetanová, Petr Pokorný a Šárka Stanglová.

V zrcadlovém bludišti jste už možná někdy byli, ale v kouzelnickém bludišti určitě ne… Náš velký unikátní zrcadlový labyrint vás okouzlí a hlavně pobaví téměř 70 velkoplošnými zrcadly! Jestli se tam chcete podívat, tak si s námi zasoutěžte 3 x VIP rodinné vstupenky. 

Důmyslný labyrint nekonečných chodeb s nikam nevedoucími uličkami a slepými zákoutími je perfektní zážitek pro všechny bez rozdílu věku. V našem zrcadlovém bludišti máte navíc časově neomezenou možnost si opakovaně během návštěvy zrcadlový labyrint procházet. V síni smíchu vás veselá různě prohnutá zrcadla promění v trpaslíka s malinkýma nožičkama, hubeňourka s dlouhýma rukama nebo jinou komickou figurku. O originální legraci a zábavu zkrátka není nouze. U nás není jako jinde zakázáno fotit, ale naopak! Udělejte si vtipnou fotku nebo video, jak sedíte na stropě v antigravitační místnosti, levitujete stoleček nad vaší hlavou nebo se vyfoťte v nekonečném prostoru tunelů zrcadlového bludiště, který vás magicky rozmnoží.

Dále se můžete těšit na úžasné interaktivní optické klamy a iluze, které vás zaručeně dostanou. V zrcadlovém labyrintu také poodkryjete jinak přísně střeženou roušku kouzelnických tajemství a naučíte se i sami kouzlit!

Velké zrcadlové bludiště je nově otevřeno v přízemí Divadla kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy, takže návštěvu zrcadlového labyrintu můžete ideálně spojit s kouzelnickým představením.

Více na www.zrcadlovylabyrint.cz.

Soutěžní otázka:

V jakém městě se narodil český iluzionista a kouzelník Pavel Kožíšek?

a. v Kolíně

b. v Líbeznici

c. v Hořicích

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu, dostanou VIP rodinnou vstupenku do Zrcadlového labyrintu v Líbeznicích u Prahy (pro 2 dospělé a 2 děti do 15 let nebo 1 dospělý + 3 děti do 15 let).

 

Spustit audio