Sandra Pogodová se chce znovu vydat na očistnou pouť do Santiaga de Compostela. O cestě plánuje napsat knihu

25. září 2021

Do studia k nám tentokrát zavítala herečka Sandra Pogodová. Společně s Lenkou Vahalovou pozvaly na nový muzikál Láska nebeská do Divadla Broadway. Sandra se také rozpovídala o novém pořadu Českého rozhlasu Polední sirény nebo o cestě do Santiaga de Compostela

Poslední zářijový den bude mít v Divadle Boadway premiéru muzikál Láska nebeská. Se stejnojmenným britským filmem ale nic společného nemá. „Nenechte se zmást. Je to muzikál postavený na písních Waldemara Matušky,“ prozrazuje Sandra Pogodová, která v muzikálu ztvárňuje kandidátku věd. „Je to nádherná komická figura. Začíná jako suchoprdka a končí zamilovaná, kdy se chová jako puberťačka.“

Sandru Pogodovou můžete slyšet i na vlnách Českého rozhlasu Dvojka. S Lindou Finkovou a Jitkou Asterovou moderují pořad Polední sirény založený na humorném komentování dění na naší planetě. „Vždycky jsme tam dvě, protože kdybychom tam byly tři, což jsme udělaly na prvním vysílání, abychom se představily posluchačům, tak to byl šílený rambajs. My jsme všechny temperamentní a ta hodina nám byla málo,“ směje se Sandra Pogodová.

Terapie, očista mysli a pouť do Santiaga

Herečka už se několik let zajímá také o duševní zdraví a očistu mysli. „Už nějakých 15 let řeším klasické otázky – proč jsem tady, co je můj úkol a co mě má udělat šťastnou. Prošla jsem toho už poměrně dost, přes různé terapie, rodinné konstelace, kineziologie, regrese,…“ vyjmenovává v rozhovoru s Lenkou Vahalovou.

Vydala se také na cestu do Santiaga de Compostela. „Šla jsem jí, tuším, v 37 letech a sama. Nastartoval se tam ohromný očistný proces. Do té doby jsem četla knížky a všechno to bylo na rozumové úrovni, v Santiagu to sestoupilo do srdce a věci se začaly dít na úrovni srdce. Najednou pochopíte, jaký je rozdíl mezi tím, jednat z hlavy a jednat ze srdce, protože se kolem vás opravdu začnou dít věci,“ vzpomíná Sandra Pogodová a dodává, že se chce na cestu vydat znova a napsat o ní knihu.

Co radí ostatním pro to, aby se jim plnila jejich přání? Poslechněte si celý rozhovor se Sandrou Pogodovou, i o tom byla v pořadu Host Lenky Vahalové řeč.

autoři: Lenka Vahalová , ech
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.