Prince Williama vítaly doma topmodelky. Britský dokument odhaluje zákulisí královské rodiny

24. červenec 2017

Jaká byla britská princezna Diana matka a čeho její synové William a Harry nejvíc litují? Soukromí britské královské rodiny v pondělí večer odhalí dokument britské televize ITV. Mluví v něm nejen příbuzní Lady Diany, ale i známí zpěváci.

Princové William a Harry se shodují na tom, že Diana byla především úžasnou matkou. Popisovali, že byla starostlivá, a že jim často dopřávala sladkosti. William také řekl, že s ní byla legrace a že jemu i bratrovi splnila i ta nejtajnější přání.


Televize dokument odvysílá k dvacetiletému výročí úmrtí Lady Diany, které připadá na konec srpna. Ve filmu kromě princů mluví i bratr Diany a zpěvák Elton John, který na pohřbu princezny zahrál píseň Candle In The Wind.

„Když jsem přišel domů ze školy, nahoře na schodech čekaly Cindy Crawford, Christy Turlington a Naomi Campbell. Bylo mi 12 nebo 13, jejich plakáty jsem měl na zdi. Začal jsem se strašně červenat, nevěděl jsem co říct, byl jsem nemotorný a při běhu nahoru jsem spadl,“ popisoval princ William.

Oba dva také litují posledního hovoru s matkou. Lady Diana byla tehdy v Paříži a svým synům volala na zámek Balmoral ve Skotsku. Princové si tam zrovna hráli se svými příbuznými, a tak svou matku jen rychle pozdravili. William ve filmu popisuje, že mu tento krátký telefonát navždy uvízl v paměti.

autor: bal
Spustit audio