Přijďte se k nám podívat! Regina DAB Praha se připojí k projektu Open House

9. květen 2017

O víkendu 13. a 14. května otevře Regina DAB Praha svou karlínskou budovu široké veřejnosti. Připojí se tím k projektu Open House Praha, který každoročně navštěvují tisíce lidí.

Open House Praha je projekt, kdy se během víkendu otevřou veřejnosti běžně nepřístupné pražské budovy. Letos poprvé se v rámci této akce otevře lidem i budova karlínského rozhlasu, kde sídlí pražská regionální stanice Regina DAB Praha a středočeská stanice Český rozhlas Region. Návštěvníci během komentované prohlídky nahlédnou například do legendárního studia A, kde vznikaly hity hvězd české hudby jako třeba Karla Gotta nebo Lucie Bílé, do studia B, kde se natáčejí rozhlasové hry, a samozřejmě i do vysílacího studia Regina DAB Praha a do karlínského newsroomu.

Během celého dne bude pro návštěvníky připravený bohatý doprovodný program v podobě otevřené zahrady s občerstvením, Garden Session aneb taneční hudba v režii DJs rádia Regina DAB Praha a v neděli pro ty nejmenší i skákací hrad. Po oba víkendové dny 13. a 14. května nás můžete navštívit od 10 do 18 hodin. Najdete nás vedle Invalidovny na adrese Hybešova 10, Praha 8.

Český rozhlas Regina DAB Praha a Český rozhlas Region, budova v Karlíně
Spustit audio