Poslechovost Plusu opět překročila očekávání a láme rekordy

11. květen 2022

Aktuální výsledky poslechovosti Radioprojekt za poslední kvartál loňského a první kvartál letošního roku přináší znovu dobré zprávy pro Český rozhlas. Plus navýšil objem publika v počtu 157 tisíc denních a 252 tisíc týdenních posluchačů, což je víc o 20 tisíc. Radiožurnál zůstává s 884 tisíci denních a 1,67 milionem týdenních posluchačů jedničkou rozhlasového trhu. Děkujeme!

„Český rozhlas svými výsledky poslechovosti opět prokázal, že i v dobách krizových plní kvalitně roli důvěryhodného a spolehlivého informačního média, které si dokáže získat přízeň posluchačů,“ říká generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Čtěte také

„Mé poděkování patří všem rozhlasákům, kteří se svým úsilím na nejlepším výsledku ČRo v posledních letech podílejí. Pozice lídra rozhlasového trhu se v případě Radiožurnálu už jeví jako dlouhodobá a stabilní, navíc ji umocňuje rekordní poslech sesterské stanice ČRo Plus. Radost mám i z výsledků našich programových stanic Dvojky a Vltavy a samozřejmě i z výrazného posílení regionálních studií Českého rozhlasu. Ukazuje se, že nejen zpravodajství a publicistika jsou pilíři vysílání Českého rozhlasu,“ dodává.

Český rozhlas Plus – Když chcete vědět proč

Spustit audio

Související