Plus slaví 6. narozeniny a přichází s novým víkendovým vysíláním

28. únor 2019

V pátek 1. března slaví Český rozhlas Plus už šest let v éteru a tentokrát si po změnách v proudovém vysílání nadělí nové víkendové vysílací schéma.

Český rozhlas Plus začal vysílat 1. března 2013. Nejdřív jen na internetu a na středních vlnách Dvojky, od 16 hodin do půlnoci. Podívejte se, jak to tenkrát začalo:

V loňském roce v rámci oslav 5. narozenin přišel na Plus nový šéfredaktor Petr Šabata, stanice dostala novou zvukovou grafiku (hlasem Plusu je herec Marek Holý) a změny v proudovém vysílání ve všední dny.

Teď Plus přichází s novou podobou víkendového vysílání. „Přidáváme živé vysílání v neděli od 15 do 18 hodin, tedy v čase, kdy už naši posluchači po víkendu začínají hledat informace, analýzy, názory odborníků. Samozřejmě zůstává speciál Názorů a argumentů hned po 18. hodině. A to nejlepší od našich i spolupracujících komentátorů z uplynulého týdne nabídneme v neděli už před polednem – mezi 11. a 12. hodinou. Mírně upravujeme i víkendové řazení dalších pořadů. Podle toho, co víme o zvyklostech našich posluchačů z průzkumů i z každodenních ohlasů, by jim tyto změny měly přijít vhod,“ říká Petr Šabata.

Kdy tedy uslyšíte vaše oblíbené víkendové pořady? Stáhněte si nové vysílací schéma:

autor: jpr

Související