Pepa Vojtek nikdy nečetl Malého prince. Když mu ale nabídli roli, řekl: Beru!

19. prosinec 2019

Malý princ se dočkal mnoha zpracování. V novém rozhlasovém hávu ho můžete slyšet o Vánocích na Dvojce, kde se v roli krále představí známý rocker a zpěvák kapely Kabát.

„Jsem tam jako smutný král a mám tam dokonce písničku! Dělal to Dan Barták, můj velice blízký spolupracovník, takže když mě oslovili s Vítkem Pokorným, který to celý režíroval, tak jsem neváhal ani na vteřinu. Dan Barták má velikej dar: dělá krásný melodie a krásně se to zpívá. Takže jsem mu automaticky řekl: Ani se mě neptej, beru!“, popisoval rocker.

Má to tah na bránu

Zpěvák se moderátorce Tereze Kostkové přiznal, že Malého prince nikdy nečetl. „Se svým časovým vytížením nejsem schopnej otevřít knihu. A ani mě to moc neláká. Radši si pustím film podle předlohy.“

Čtěte také

Nahrávku Malého prince ale už dostal a poslechl si ho. „Obdivuju výkony, hlavně malýho Vikyho (Viktor Antonio), který Malého prince namluvil geniálně. Sešli se tam skvělý lidi a má to neuvěřitelnej tah na bránu. Na konci mi málem ukápla slza,“ nešetřil chválou v Blízkých setkáních Pepa Vojtek.

Má raději bary nebo kavárny? Poslouchá v autě hudbu? Kdo mu vytyčil muzikálovou dráhu? Kolik postav hraje v Popelce na ledě? Jak se těší na Vánoce?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související